About Us


Our LocationFinland

Zip of Taste

Hindersgränden 51

65 410 Sundom

Finland

Allt började med vänskap och ett gott te.......


Mitt namn är Maria, uppvuxen utanför Vasa i Österbotten i Finland. Flyttade  till Sverige för ett antal år sedan. Bor nära Stockholm men granne med skogen, bor med min 16 åriga dotter, hund och katt. 


Jag kom i kontakt med Molly genom att våra döttrar red på samma stall. Molly driver med sin familj te och kaffe handeln Charabang vid Hötorgshallen. Molly lärde mig hur man skiljer te från te. Agnarna från vetet. Snabbt kunde jag inte dricka annat te än från hennes butik. Jag lärde mig att ett bra kvalitetste inte är lätt att hitta. Ett te utan kemiska tillsattser med bara naturliga aromer teblad ,frukter, bär och blommor.


Sakta men säkert föddes ideèn att få sprida detta te till Finland och idag efter ca ett års jobb så kan vi presentera Zip of Taste. En webbshop med teer, kaffe och andra presenter. Samma leverantör som Molly och Charanbang använder. Ni kommer hitta kända favoriter men även blandningar som hela familjen tagit fram, med smaker som ska får oss att tänka på Finland och Österbotten, vår förhoppning är att så småningom ta fram fler sorter. Hoppas ni njuter lika mycket som vi gör.


Låt er väl smaka!.

Get in Touch


Om du har frågor och funderingar. 

Tveka inte att höra av dig.

Skriv gärna en recension på våra produkter på vår Facebooksida